ویژگی های کمد دیواری خوب و ایده آل و جادار

ویژگی های کمد دیواری خوب و ایده آل و جادار

با توجه به نیازهای روز افزون بشر، دیگر کمتر خانه ای می توان یافت که کمد دیواری نداشته باشد، اهمیت کمد دیواری به عنوان محلی برای قرار دادن لباس، کیف، کفش، رختخواب و مرتب نگه داشتن فضای اتاق و منزل بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

در هنگام خرید کمد دیواری، باید حساسیت و دقت زیادی به خرج دهید. زیرا کمد دیواری بعد از نصب به راحتی قابل تعویض نیست و شما سالهای سال باید از آن استفاده کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با انواع کمد دیواری آشنا کرده و در انتخاب ایده آل شما سهیم باشیم.

امروزه کمد دیواری ها در انواع متفاوت ساخته شده و اجرا می شود، چند نمونه از کمد دیواری های جدید و نوین را به شما معرفی می کنیم:

  • کمد دیواری بزرگ و جادار،
  • کمد دیواری ریلی،
  • کمد دیواری ام دی اف،
  • کمد دیواری توکار
  • و کمد دیواری کلوزت روم.

در ادامه به توضیحات هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.

کمددیواری5

چند مورد از ویژگی های کمد دیواری خوب و ایده آل و جادار:

  • هریک از کمد دیواری ها، در نحوه ساخت، متریال و کاربردی که دارند با یکدیگر تفاوت دارند. امروزه بیشتر از صدها مدل از انواع کمد دیواری در کارگاه های نجاری ساخته میشود. همانطور که می‌دانیم از ویژگی های کمد دیواری خوب و ایده آل و جادار، یک مورد این است که کمد دیواری در ابعاد بزرگ و جادار ساخته شود. اولین چیزی که در انتخاب و اجرای کمد دیواری باید آن را در نظر بگیرید، توجه به اندازه های کمد دیواری است. قسمتی که می خواهید آن را به کمد دیواری اختصاص دهید باید در خلوت ترین گوشه ی اتاق یا خانه باشد.
  • دومین ویژگی که باید در انتخاب کمد دیواری خوب و ایده آل و جادار آن را در نظر بگیرید، کیفیت کمد دیواری است. یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب کمد دیواری، کیفیت و جنس کمد است. از دیرباز تا به کنون، متخصصان در این زمینه از چوب برای ساخت کمد دیواری استفاده کرده‌اند. همچنین در بعضی متریال ها نیز با روکش خاصی که روی بدنه چوبی کمد دیواری کشیده می شود، مقاومت آن را بالاتر می برد.
  • سومین ویژگی که باید در انتخاب کمد دیواری خوب و ایده آل و جادار آن را در نظر داشته باشید، فضای داخلی کمد دیواری است. بسیاری از افراد هنگام انتخاب کمد دیواری بسیاری از امکانات آن را نادیده میگیرند. شما می‌توانید قبل از سفارش کمد دیواری و پس از مشخص کردن کارایی آن، کشو و رگال های مخصوص برای قرار دادن لباس ها، کیف و کفش و جای مخصوص رختخواب تعبیه کنید. البته این گزینه بستگی به میزان کلی استفاده شما از کمد دیواری دارد.
  • از ویژگی های کمد دیواری خوب و ایده آل و جادار می‌توان به این نکته نیز اشاره کرد که کمد دیواری ایده آل باید عمق مناسبی داشته باشد. می توانید از قفسه، شلف های بزرگ و کوچک، کشوی لباس و آویز لباس، برای اجرا در داخل کمد استفاده کنید.

 

اندازه ی استاندارد:

کمددیواری9

عمق مناسب برای کمد دیواری تقریباً از 50 سانت الی یک متر، قابل قبول است که البته بستگی به کارآمد آن و انتخاب شما دارد.

اگر می خواهید رختخواب های خود را در کمد دیواری قرار دهید، برای آن ها یک فضای عمیق تر و بزرگتر از قسمت البسه در نظر بگیرید و قسمت رختخواب ها را جداگانه از قسمت لباس ها تعبیه کنید.

 

کمد دیواری ریلی:

کمددیواری 3

به جرأت می توان گفت کمد دیواری با درب های ریلی می تواند بهترین نوع کمد دیواری در بین انواع مدل های موجود باشد.

شاید شما فضای کوچکی در اختیار داشته باشید و یا شاید بخواهید کمد دیواری را مقابل تخت خواب نصب کنید، برای اینکه باز شدن کمد دیواری، فضای بیشتری از اتاق شما را اشغال نکند، میتوانید از کمد دیواری های ریلی استفاده کنید. باز و بسته کردن درب های ریلی بسیار آسان است و فضای بیشتری از اتاق را در اختیار کاربر قرار می دهد.

 

کمد دیواری ام دی اف:

کمددیواری8

همانطور که می دانید کمد دیواری ام دی اف، امروزه یک انتخاب مناسب و مقرون به صرفه برای اجرا در اتاق خواب و آشپزخانه و منزل به شمار میرود.

در ادامه چندین مدل کمد دیواری ام دی اف امروزی و جدید را با هم خواهیم دید:

  • کمد دیواری آینه دار
  • کمد دیواری با درب شیشه ای
  • کمد دیواری دو رنگ
  • کمد دیواری رنگی
  • کمد دیواری و تخت مشترک
  • کمد دیواری میز دار
  • کمد دیواری بدون درب
  • کمد دیواری با نور مخفی

کمد دیواری های MDF با توجه به مزایایی که دارد شامل معایبی هم می شوند. نرم بودن بافت ورق های ام دی اف، مقاومت پایین در برابر گرما و حرارت و آسیب پذیری در برابر رطوبت، از معایب کمد دیواری ام دی اف هستند.

 

کمد دیواری های توکار:

کمددیواری13

این نوع از کمد دیواری ها با جزئیات و دقت بیشتری نسبت به دیگر محصولات ساخته میشوند و متناسب با ابعاد دقیق، یعنی طول و عرض دقیق فضای مورد نظر اندازه گیری شده و اجرا می گردند. معمولاً بیشتر خانه ها دارای یک فضای مخصوص(تو رفتگی) برای اجرای کمد دیواری میباشند که در ابتدای ساخت توسط معماران طراحی می گردند.

 

کمد دیواری برای کلوزت روم:

کمددیواری12

اگر یک کلوزت روم دارید و میخواهید یک انتخاب مناسب برای کمد دیواری های کلوزت روم داشته باشید، بهتر است از کمد دیواری های سرتاسری و قفسه بندی شده و بدون درب در کلوزت روم استفاده کنید تا دسترسی راحتی به البسه و وسیله های مورد نیازتان داشته باشید. از آنجایی که کلوزت روم مکانی برای قرار دادن لباس ها و تعویض لباس در نظر گرفته شده است و به جز اعضای خانواده کسی به آنجا دید ندارد، بنابراین برای راحتی خودتان هم که شده، بهتر است از کمد دیواری های بدون درب استفاده کنید.

 

نتیجه گیری:

همانطور که بالاتر خواندید، شما را با انواع مختلف کمد دیواری های امروزی آشنا کردیم و به ویژگی های کمد دیواری خوب و ایده آل و جادار نیز اشاره کردیم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید باشد و بتوانید یک انتخاب در خور و شأن خانواده ی ایرانی داشته باشید.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه افراش پلاس محفوظ می‌باشد
  • Instagram
  • Whatsapp

facebook instagram pinterest youtube telegram whatsapp aparat

کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه افراش پلاس محفوظ می‌باشد